Home » Elementor Landing Page #1042

Elementor Landing Page #1042

Balans in bewegen,
beweging in balans

Looking for the best beauty and spa services in town? Our team of experienced beauticians offers all the beauty services you’ve been waiting for.
beach, horizon, ocean-1846449.jpg
zhineng qigong beach
F5F5EF
jose oosthout

Over José

Level 2 Zhineng Qigong

Leren luisteren naar je lichaam is een van de belangrijkste dingen wat er is. Mijn liefde en passie voor het delen hiervan begon toen ik 7 jaar als vrijwilliger werkte voor de Kindertelefoon en gastlessen gaf aan leerlingen in het Basis- en Voortgezet Onderwijs.  

Door te luisteren naar mijn lichaam en aandacht te geven leerde ik het vertrouwen en de mobiliteit in mijn lichaam terug te vinden. Ik ervaarde dat het lichaam een zelfhelend vermogen heeft.

Het dagelijks beoefenen van Zhineng Qigong hielpen mij om mijn lichaam en geest weer in balans te krijgen en het gaf me de kracht om mijn gezin te ondersteunen met het verwerken van een groot verdriet.  

Vanuit deze ervaringen en kennis wil ik anderen deze eenvoudige oefeningen aanleren die ervoor zorgen dat je fysiek en mentaal weer in balans komt, je bewustzijn groter wordt, je soepeler wordt en je bewust wordt van je eigen kracht. 

1 : 1 lessen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Groepslessen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Workshops

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wat klanten zeggen

Take a look at what our clients have to say about our work and dedication that keeps them coming back for more.
4/5
José is een liefdevolle, kalme en geduldige leraar. Met een fijne warme stem en af en toe met humor leert ze mij de makkelijk te volgen Zhineng Qigong bewegingen aan en kom ik steeds een stapje dichter bij mezelf.
Katherine Foxx
5/5
José heeft een hele fijne en rustige stem waardoor je helemaal kunt ontspannen. Ook worden alle termen makkelijk uitgelegd zodat je precies weet wat je moet doen.
celinethoen
Celine
4.5/5
Diremit mundi mare undae nunc mixtam tanto sibi. Nubes unda concordi.
Miranda Griffin

Contact

Follow us

tagline
qi teken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *