Qi [Tjsie] = Energie

Ben je een beginner of heb je eerder met Qi gewerkt? Heb je veel gedaan en wil je nu weer graag in balans komen en ervaren wat een goede verbinding tussen lichaam en geest nu eigenlijk is? Dan is het “Kom in je Qi Flow” Traject een mooie start voor je weg naar of terug naar Zhineng Qigong beoefening.

qi teken

Eerst even twee vragen voor jou:

  1. Hoe ga je met je innerlijke schommelingen om?
  2. Naar welke houvast ben je opzoek in moeilijke tijden en situaties?

De antwoorden op deze vragen ga je vinden in de Zhineng Qigong beoefening en meditaties.

qi teken
tea, teacup, flowers-6405249.jpg

'Kom in je Qi Flow' Traject

In 6 bijeenkomsten begeleid ik je persoonlijk in het vinden van jouw antwoorden. Iedere bijeenkomst is afgestemd op jouw behoeftes en verlangens in jouw weg naar meer rust ervaren in je dagelijkse leven en een soepeler lichaam.

Ieder mens is anders en heeft een ander referentiekader: je zogenaamde rugzak, datgene wat je gevormd heeft. Zoals de plek waar je geboren bent, je opvoeding, je opleiding en wat je in je leven is overkomen. Ik kijk samen met jou welke Zhineng Qigong oefeningen het beste bij je passen en ik leer je oefeningen van uit Medical Qigong van Teacher Ning.

tea, teacup, flowers-6405249.jpg

Voel je dat je leven nooit meer leuk wordt, weet dan dat ik uit eigen ervaring met Zhineng Qigong de weg terug heb gevonden naar een fijner & blijer leven waarbij de uitdagingen in het leven er nog altijd zijn.

Door zelf dit pad helemaal te hebben doorlopen, begonnen met Zhineng Qigong en vervolgens de opleiding tot docent gevolgd, weet ik nu hoe ik uitdagingen aanga, houd ik energie over, blijft mijn hoofd rustig en ga ik de verbinding met anderen weer aan. En vanuit deze verbinding is mijn leven weer gaan stromen. Met al mijn ervaringen en kennis heb ik het Qi Flow Traject van 6 bijeenkomsten ontworpen.

qi flow coaching

Na het volgen van het Qi Flow Traject:

Heb je inzicht gekregen in welke triggers jouw lichamelijke en geestelijke Qi flow beïnvloeden

Voel je je weerbaarder, gelukkiger en lekkerder in je vel

Durf je de verbinding met anderen weer aan te gaan

Interesse in het Qi Flow Traject?

Wil je meer weten over dit traject dan nodig ik je graag uit voor een intakegesprek van 40 minuten. Tijdens dit intakegesprek wordt het duidelijk of dit traject voor jou iets gaat betekenen. Je gaat hoe dan ook met meer kennis over jezelf naar huis in deze intake. Deze intake kost € 37,50. 

Lieve Jose, Dank je voor vanmorgen. Ik voel me heel relaxed, blij open en vrij. Fijn dat je af en toe zegt hoe het anders kan en dat ik milder mag zijn voor mezelf. Ik voel dat dat goed is. En ik merk dat ik daar dan ook weer verder mee kan. Voel het verleden niet meer als dreigend. Super gevoel is dat. Het is oke en ik kan verdriet voelen nu. Ben nu verdrietig maar ook heel erg blij. En het is goed. Ik hoef niet zo te denken. Ik heb na vanmorgen eerst lekker op de bank geslapen, want ik was moe. Goed dat je gezegd hebt dat ik thuis ook nog niet eens moet doorgaan, dat is me nu duidelijk, ik wil je dit even laten weten. Ik heb weer een hoop bijgeleerd. Lieve groet, L.v.V.
4/5

Bekijk ook onderstaande lesvormen:

1 op 1 lessen

Ervaar het stilleggen van je mind door te focussen op de bewegingen.

Groepslessen

Leer de oefeningen van Zhineng Qigong en ervaar de vele voordelen.

Meditatie

Maak een reis langs je 5 belangrijkste organen en kom volledig tot rust.

Workshops

Tijdens deze workshop ga je volledig op in de Zhineng Qigong bewegingen.